Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2011 14:26 - Моят отговор към Поля Томова!Коя е тя в действителност?
Автор: zarumitu Категория: Новини   
Прочетен: 12244 Коментари: 8 Гласове:
30

Последна промяна: 15.04.2011 12:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това е малка част от коментари и статия свързани с "преуспяващата" и "безпристрастна" журналистка Поля Томова.
image
                    Поля Томова-Кореспондент на БТВ в Плевен
коментар: Поля Томова БТВ — 03.04.2008 @ 16:55 | Докладвай.
Да, министър Петков е ценител на женската красота и аз сама се убедих в това,малко преди да ми изневери с друга вяра и да стане чужд зет.

коментар:  Поли Томов — 08.09.2008 @ 23:18 | Докладвай.
Поля Томова ли? Кореспондентката на бТВ в Плевен е клатила пишльото?
Аз пък се чудих защо всичките и репортажи са толкова преднамерени и манипулативни. От нея добра дума за Плевен не съм чул, освен ако не става дума за плевенския пикльо.
Ама да и се чудиш на ума – не е чак толкова грозна, пък да се хване с тоя мухъл?
Интересно, как уж уважаваща себе си телевизия като бТВ допуска подобни политически манипулации с информацията, която уж трябва да е обективна?

коментар:  Истина — 08.09.2008 @ 21:53 | Докладвай.
И като се заговори за сексуалността на РПетков,мога да добавя-една от неговите любовници е настоящата кореспондентка на БТВ от Плевен – Поля Томова.Тя работеше като негов пиар като кмет,в общината.Всички знаем за срещите им в хотел Ростов в Плевен,собственост на депутата Васил Антонов от БСП,на вилата на МВР в Кайлъка.Не случайно репортажите от Плевен по тази телевизия-БТВ,са насочени или само към изявите на депутата в Плевен или негативни,и то измислени,манипулирани,без право на отговор.Всички знаем за загубените и непростени все още избори от РП за кметското място.

коментар:  Чукчи — 08.09.2008 @ 23:27 | Докладвай.
Поля Томова не го е чукала, дудуци му правеше. Е, може и да се е случило веднъж-дваж, ама той едва ли е разбрал.

Цитат от статия:"Кой “предизборно” запали колата на Ивелин Николов – ГЕРБ?!"
 
"Полицията една година “неуспешно” разследва случая и до днес не е разкрит нито извършителя, нито подбудителя, както се надява Николов в интервю пред соцвестника “БГ Север”. Апропо, областният координатор на Герб не само демонстрира топли контакти с левите депутати и местното ръководство на БСП в града. Не са тайна за обществото дългите му разговори в ресторант “Централ” с депутата от левицата Васил Антонов, който между другото основния спонсор на споменатия партиен вестник. Соцмедията осигурява необходимия комфорт на “десния” политик чрез главния си редактор Иван Дачев, общински съветник от БСП и журналистката Поля Томова, познатата любовница на Румен Петков в Плевен, също член на БСП. Между другото макар и да звучи “жълто”, не е така. След доказана кражба в изключително големи размери от SOS детско селище, Томова бива уволнена и принудена да се върне в Плевен. Веднага е назначена от Румен Петков в общината за негов пиар. След загубата на кметския стол, Румен Петков подсигурява своята любовница и я назначава за кореспондент на бТВ. Точно по времето, когато там се вихри другото му протеже и пиар на кампанията Нидал Алгафари. Така разведената вече Томова, се оказва “преуспяващ” журналист и “безпристрастен” източник на информация за “независимата” частна телевизия."


Открито писмо Печат
До Иван Дачев - Главен редактор,
До Поля Томова - Журналист в. „BG север”
Господин Дачев, госпожо Томова,
Не веднъж съм доказвал своето изключително търпение и толерантност към публикуваните във в. “BG север” тенденциозно-негативни материали срещу ръководството на община Плевен. Към поредния ви некоректен материал обаче, в брой 32/10-16 август 2007 г., не мога да остана равнодушен.
Във връзка с него, намирам за необходимо да заявя
в публичното пространство, че статията със заглавие ”Скандални сделки на Зеленогорски, точи общински пари чрез ”колелета”, е поредният непочтено поднесен и превишаващ всички морални норми материал.
В него вие изнасяте информация по абсолютно непроверени данни и от недостоверни източници. Нито вие, нито който и да е друг журналист от вестника, е предприел стъпки за нейното удостоверяване, както изисква журналистическата етика.
Ще си позволя да цитирам един от основните принципи на журналистиката и като първи, намерил място в Етичния кодекс на българските медии: “Ще предоставяме на обществото точна и проверена информация и няма преднамерено да скриваме или изопачаваме фактите”. Въпреки, че Кодексът не е подписан от вестник „BG север” и с това не се ангажира да спазва моралните норми на българската журналистика, мисля, че това не дава основание на една самоуважаваща се медия да го нарушава.
Смея да твърдя, че с тази публикация вие се стремите да манипулирате общественото мнение в полза на една политическа сила, която представлявате не само във в. “BG север”, но и в други национални медии. Твърдя, че с този материал вие извършвате “сериозно професионално нарушение”, каквито са злонамерените текстове, клеветата и недоказаните обвинения, визирани в международната декларация на журналистите, приета през 1954 година.
Искрено се надявам, че въпреки вашата активност по оклеветяване на местната власт и налагане в обществото на съмнение в прозрачността на нейните действия, читателите на “BG север” проявяват здрав разум и лесно разграничат поръчковите материали от истинските журналистически разследвания, с доказаните твърдения и факти.
Бих искал да напомня, че позоваването на непроверена информация, която впоследствие се окаже недостоверна, е основание за ангажиране на наказателната отговорност на всяко използвало я лице.
Изразявайки уважението си към “четвъртата” власт в Р България и в дух на запазване на добрия тон, предлагам да ми представите доказателства, които да потвърдят истинността на твърденията ви в горецитираната публикация или да ни бъде предоставено право на отговор в следващия брой на в. “BG север” – 34, на същата страница и в същия размер.
КМЕТ: /п/ Н.ЗЕЛЕНОГОРСКИ

image
 Поля Томова-Разследващ журналист към в-к "БГ СЕВЕР"
Как не се смилихте над нея?
 
  image
Румяна Алексиева

image
Руми
image
След кома
image
От къде е пробит белият дроб


www.youtube.com/watch  Това е клипа който доказва,че е изоставена.


Дано това никога не се случи с други деца!!! 




Гласувай:
30


Вълнообразно


1. vmir - Тази с Р. Петк. са си лика - прилика. Хвани единия, удари другия.
31.03.2011 15:09
Тъпи, противни и нагли същества. Само дето не щат да се вземат тези "ценители", щото сигурно добре се знаят какви са.
цитирай
2. dorichela - Журналя. . . . платени драскачи к...
01.04.2011 00:55
Журналя.... платени драскачи колкото щеш... Малко са истински обективните и безпристрастните... Грозно е от тяхна страна да ровят в рана, каквато е загубата на дете.. Просто няма смисъл да я обсъждаме тая жалка особа... Разбирам, че ви е тежко и на всичкото отгоре някаква разбирачка ви казва едва ли не какво сте преживяли и какъв човек сте, но заслужава ли си да си цапате ръцете с нея? За всеки, който има сърце, е ясно...
цитирай
3. zarumitu - Това е най-безскруполната и без...
01.04.2011 10:08
Това е най-безскруполната и безсърдечна журналистка.И тя е майка...,има син,да е жив и здрав!Той също бе абитуриент по едно и също време с Руми,но тя не изпита угризения и оскверни паметта и,защитавайки страната с която имат общо партийни интереси.Никога не съм бил анонимен и надявам се да разрешим спора в съда.
цитирай
4. inel379 - Как ли се спогажда със съвестта си такъв човек...
03.04.2011 00:11
"Не прави това, което не искаш да ти правят!" - казва народът.
Рано или късно всеки получава дължимото.
Жалко за високата цена.
цитирай
5. therainss - Ох, журналисти ли?
03.04.2011 09:59
Гилдията ни е зверски опорочена, за жалост... :(
цитирай
6. genadi2000 - Никаква журналистка не е тая пачавра...
10.04.2011 02:41
...тя си е чисто и просто курва-проститутка!
цитирай
7. анонимен - вена без морал
28.11.2011 14:59
Няма да е нито вечно млада,нито вечно интересна-ще е до време и тя,дано само да си плати цената за вредите,които нанася и лъжите които излизат от нея!
цитирай
8. анонимен - ПОЛЯ ТОМОВА ili kurva v jurnalistikata, flagman na poruchkovite statii
06.03.2012 10:41
ПОЛЯ ТОМОВА e narkomanka! Tova e publichna taina.
Pishe statti v usluga na policiqta, a te ne q zakachat za narkoticite.
Povecheto i statii sa napisani pod vuzdeistvieto na droga.
Imashe i dva sluchaq s pedofilsttvo. Beshe myrsuvala s deca na 8 do 12 godini.
Izvurshenite bludstveni deistviq sushto bqha prikriti ot policiqta, kakto i narkoticite namereni na dva pyti v neq. Okaza se che dori e razprostranqvala pod prikritie na jurnalistka. Po sushtiq nachin e bludstvala i s decata 2 momcheta i 4 momicheta. Qvno ima sdelka da ne q okosharvat i da se otplashta s poruchkovi statii.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zarumitu
Категория: Новини
Прочетен: 793080
Постинги: 68
Коментари: 1031
Гласове: 11429
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930