Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2011 16:53 - Велизар Илиев: Лекари оставиха дъщеря ми да умре в нечовешка агония
Автор: zarumitu Категория: Новини   
Прочетен: 24455 Коментари: 31 Гласове:
56

Последна промяна: 11.10.2011 17:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Велизар Илиев: Лекари оставиха дъщеря ми да умре в нечовешка агония    image Велизар Илиев Едно интервю на Онлайн Парламент Внимание! В материала има линкове към кадри, които не са препоръчителни за хора със слаби нерви! Една трагедия разтърси плевенската общественост преди повече от една година. Момиче на 20-годишна възраст умира след лечение в местната болница. Според вторият й баща, тя е приета с обикновенна ангина и в следствие на множество лекарски грешки се е стигнало до фаталният край. През тази една година от смъртта на Румяна в медиите се тиражира и друга версия, че момичето е постъпило в болницата с тежък хепатит, силно увредени органи и положителна проба за наличие на наркотици в организма й. Бащата категорично отрича тези твърдения, определяйки ги като абсолютни лъжи с цел да се оневинят лекарите, които са я лекували. Представяме версията на бащата Велизар Илиев, който не иска да се примири и до днес със случилото се с Румяна, с медийното представяне на случая и с обвиненията към него. “Онлайн Парламент” предоставя възможност на всички засегнати в интервюто страни да изкажат своята гледна точка. - Г-н Илиев, от 2010 година се борите да получите справедливост за смъртта за вашата дъщеря, получавате ли подкрепа от институциите и от медиите ?
Първо искам да благодаря на Вас и екипа на Онлайн Парламент за предоставената ми възможност да запозная обществото с трагичния случай на Румяна Алексиева. А сега по същество да отговоря на въпроса Ви. Подкрепа ли? Няма институция и медия до която да не съм писал жалби и молби за съдействие. Но на празно – Вик в пустинята. Единствено сериозно внимание на случая бе обърнато от Омбудсмана на Република България г-н Константин Пенчев, който сезира Главния прокурор и следствието бе върнато за ново преразглеждане. А що се отнася до медиите,въпреки,че имам доста приятели журналисти във Фейсбук, освен съболезнования и морална подкрепа от тяхна страна, никой не се нае да отрази случая.
Ако трагедията на Румяна беше станала обществено достояние чрез разгласа в медиите – както случая с малката Гери, то може би институциите щяха да са обективни и да не си затварят очите, а да се потърси отговорност от виновните.
Но съществена роля да не получи гласност случая и заслуга за това има г-жа Поля Томова, кореспондент на БТВ в Плевен с написаната във вестник БГ СЕВЕР статия срещу мен: “Баща” се опитва да печели от смъртта на дъщеря си”. Тази статия е манипулативна и изнесена в публичното пространство светкавично с цел да въздейства на общественото мнение съзнателно, имайки се в предвид, как би реагирало обществото, ако се бе запознала със случая първо от мен?
Същевременно отправя апел към медиите цитирам: „И ако медиите се подведат, отидат до дома на въпросния „родител“ и пуснат неговите словоизлияния, нещата излизат извън контрол…“ В Интернет пространството се разпространи “копи-пейст” на статията в почти всички електронни издания. Аз вече в очите на всички бях „изрод“.
При такава квалификация и създаден психологически портрет, кой би ме подкрепил ? Но не ме вълнуват обвиненията срещу мен, несправедливо е, че въпросната журналистка оскверни паметта на едно невинно дете, което бе далеч от квалификацията, с която бе охарактеризирана и по-късно доказано, че не отговаря на истината. Има една поговорка:“За мъртвия се говори само добро или нищо”. За да не Ви отегчавам прочетете това:
http://zarumitu.blog.bg/novini/2011/02/07/kak-da-viarvame-na-takiva-jurnalisti.681331, http://zarumitu.blog.bg/novini/2011/03/31/moiat-otgovor-kym-polia-tomova-koia-e-tia-v-deistvitelnost.719862
Подех борба и започнах да пиша в Интернет по форуми и блогове. Много хора ме критикуваха, но те бяха далеч от истината, защото тази болка е чужда за тях. Това не се случваше с тях, техните деца са живи и те си въобразяват, че са застраховани от подобна зла участ. Но съм благодарен на много добри хора, които бяха съпричастни към нашата болка. Тяхната морална и духовна подкрепа ни даваха сили да преодолеем мъката, която все още се таи в нас. До лятото на 2010 година бяхме едно щастливо семейство, с три прекрасни момичета. Бяхме задоволени с всичко материално, но децата бяха най-голямото ни богатство и смисълът, който ни даваше искрицата да живеем и да се борим за тяхното бъдеще. Но Румяна бе нашата светлина, а сега вече живеем с мама в непоносима тъга, няма я вече светлината да озарява пътя ни. - Смятате, че от нехайство и лекарски грешки се е стигнало до фаталния край, какво се случи през онова лято ?
Когато стане на въпрос за лекарска грешка, всеки е чувал, че:“На архитекта грешката е над земята и може да бъде видяна, а на лекаря е под земята и не може да бъде видяна“. Затова и много адвокати отказват случаи с подобен казус, съзнавайки, че доказването на лекарска грешка е обречена на провал. При днешната напреднала медицина, за какво друго може да става на въпрос освен за безхаберие и лекарска небрежност, след като една университетска болница не можа да установи окончателна диагноза и да приложи правилно лечение. Те превърнаха детето ни в експеримент. Защо не свикаха национален консилиум или да бе преведена в София, след като не се справяха ?
Всичко започна с една обикновена ангина. Потърсена помощ в спешно отделение обърква състоянието на Румяна. Бяха направени изследвания и не бе констатирано никакво заболяване освен гастрит и дуоденит. Но поставянето и на инжекция с Diazepam я приспива и я отвеждаме в домът ни в заспало състояние. Изнесох на ръце от отделението. Не знаем поради каква причина й бе инжектиран Diazepam, но лекарят ни обясни, че така омаяна щяла да се чувствува около два дни. Бяха ни дали амбулаторен лист, който да предадем на личния лекар. Личният лекар бе след обяд на смяна и ни даде час за прием в 16.30 часа. Той от своя страна бе спокоен защото знаеше, че е поставил диагноза ангина и нямаше за какво да се безпокои.
В къщи състоянието й се влошаваше, не се пробуждаше и се наложи да повикаме личния лекар. Той от своя страна потърси съдействие на Спешна помощ. Отведоха я и почти цял ден я държаха в отделението на спешното. Бяха направени изследвания, мина на рентген и скенер, и накрая и направиха лумбална пункция заради съмнения за менингит.
Откараха я в инфекциозно отделение, а от там я местят в отделението на САРИЛ в състояние на кома със неизяснен произход. Консултации със специалисти не даваха резултат и всеки й назначаваше терапия в своята област. Никой не отдаваше значение на страничните ефекти на Diazepamа. И така, третираха я със мощни антибиотици, които я увреждаха. Д-р Стефанова от токсикологията сподели с нас следното : „Колегите от САРИЛ са в дълбока заблуда, с тези мощни антибиотици са я разсипали. Няма орган, който да не е засегнат и да не се обажда. Съмнявам се за хепатит и ще ви назнача нови изследвания, които да направите в частна лаборатория.“ От САРИЛ не ни даваха никаква информация.
Когато се събуди, тя сама ни съобщи, че долните крайници са парализирани. Продължиха да я държат заради парализата, но разви пневмония. По-късно д-р Димитров и прави централен венозен катетър и пробива левият бял дроб. От този момент Румяна започна да диша затруднено и до сетния си миг твърдеше, че не й достига въздух и не може да диша. Почина в нечовешки мъки – задушавайки се.
http://pamet.alle.bg/трагедия/ - Кого конкретно обвинявате за смъртта на Румяна ?
Обвиняваме лекарите от отделението на САРИЛ-Плевен, които с действие и бездействие са виновни за леталния край на дъщеря ни. Дежурният лекар от спешно, който я предозира с Diazepam и персонално обвиняваме най-големият виновник д-р Димитров, който й пробива белия ляв дроб и който въобще не е разпитван и не фигурира в списъка на лекуващите я лекари. image Румяна в болницата - Търсите ли възмездие и какво наказание искате ?
Нищо не ще върне детето ни. Но със съпругата ми силно желаем в бъдеще никой да не преживее нашата трагедия! И единственото справедливо възмездие е, като се отнемат за винаги правата на лекарите виновни за смъртта на Румяна. Как тези лекари могат да спят спокойно? Как може да продължава да им се гласува доверие и да се поверява в техните ръце все още живота на други пациенти? - Клиповете, които сте направил на дъщеря си в болницата и сте публикувал в Интернет са много шокиращи. Смятате ли, че шокът може да събуди позаспалото ни общество към тези проблеми ?
Както споменах по горе обществото ни не е заспало, просто всеки мисли, че е застрахован от подобно нещастие, до момента, в който не се сблъска с действителността. Нима не сме свидетели на хилядите вече случай на лекарски грешки, които не се отчитат за такива, но са факт? За много хора видеото е шокиращо, но това е реалността с която ние се сблъскахме. Интернет пространството е пълно с по-шокиращи видео материали, свързани с насилие, екзекуции и катастрофи. Но какво е да влезнеш в отделение за интензивно лечение и да видиш детето си изоставено без надзор? Да се оплаква, че от предната вечер са и изключили системите, контролния монитор и са я вкарали в дъното на отделението за да не ги безпокои, защото вече е останала сама в това отделението и няма други пациенти. Знаят, че никой няма да идва повече в това отделение и няма да има свидетели на тяхното отношение. Изоставена да умре като куче, а те щяха само да попълнят смъртния акт. Чукала е по тръбата на леглото, нямала е сили да вика за да дойде някой да и подаде шишенцето с вода? Това е шокиращото, детето със сълзи разказваше и аз спонтанно реагирах, извадих мобилния си телефон да я заснема как се жалва, с намерението, да предоставя видеото на изпълнителния директор, за да види какво е отношението на лекарите от това отделение. Но на следващият ден я изписват и в създадената ситуация не достигнах до директора.
Престъпление е само това, че я изписват в това състояние, да не говорим, че със симптомите, които имаше е изоставена повече от 24 часа. Лекар от голяма Берлинска клиника, работещ също в интензивно отделение поставя коментар под видеото и е шокиран не от кадрите, а от постъпката на своите колеги, защото твърди, че пациентката е в критично състояние и Плевенските лекари са за съд. Виж те коментар №3
http://genadi2000.blog.bg/politika/2011/01/09/quot-profesor-quot-milanov-masonsko-laino-prokleto-komentira.664289 - Какво трябва да се промени в българското здравеопазване, за да не се стига до подобни трагични случаи ?
Нямам нищо лично към лекарското съсловие. В България има световно доказани специалисти в областта на медицината, изключителни професионалисти. Но всяко „стадо си има мърша“, има и такива лекари, които не само, че не спазват заложените принципи в Хипократовата клетва, но са загубили и човешките ценности, превърнали се в търговци. Крайно време е в държавата ни, да се гласуват закони в здравеопазването и промени в Наказателния кодекс, които да предвиждат сериозни санкции и наказания. Защото, до сега действащото законодателство е снизходително. Доказването на лекарска грешка е сложен казус. За констатирането и крайното решение се търси мнение от лекари, а те от своя страна в знак на солидарност винаги оневиняват колегите си. До сега няма осъден лекар и нито една болница не е поела отговорност и вина за смъртта на пациент по тяхна вина. Грижите за здравето и лечението на болните в България трябва да бъде приоритет №-1, защото няма нищо по ценно от здравето и живота на човека!  



Гласувай:
56


Вълнообразно


1. vmir - Дерзай, Приятелю!
11.10.2011 18:17
Не мога да ти помогна конкретно, но духом съм с теб!
цитирай
2. zarumitu - Не мога да ти помогна конкретно, но ...
11.10.2011 18:42
vmir написа:
Не мога да ти помогна конкретно, но духом съм с теб!


Благодаря ти приятелю!И само това ми е достатъчно.
цитирай
3. tutankhamon661 - zarumitu
11.10.2011 21:39
Лекарските гафове май са оказаха често срещано явление.
А всеки човек рано или късно опира до тях.
цитирай
4. goby3 - :(((
11.10.2011 22:00
Моите съболезнования и съчувствие!!!
цитирай
5. sparotok - !
11.10.2011 22:25
Страшно, какво друго да кажа- страшно е! Докато някой безотговорен лекар не бъде съден за убийство и прекара остатъка от живота си сред убийци в затвора, нищо няма да се промени...
цитирай
6. dolsineq - Велизаре, има ли някакво развитие ...
11.10.2011 22:47
Велизаре, има ли някакво развитие на проблема или отвсякъде се измъкват?
цитирай
7. monaliza121 - Прав сте, че нищо няма да върне де...
11.10.2011 22:56
Прав сте, че нищо няма да върне детето ви, но наказанието на лекар, ще даде знак, че немарливото отношение към пациент е престъпление, което не трябва да минава незабелязано.
цитирай
8. dorichela - Дано истината излезе наяве и сгр...
12.10.2011 00:02
Дано истината излезе наяве и сгрешилите да понесат последствията от действията си! На вас само желая кураж и ви подкрепям...
цитирай
9. germantiger - ...
12.10.2011 00:18
Ще постна мой коментар по повод друг постинг, за теб виртуални приятелю е последното заключение, което ти най-добре и болезнено знаеш:

Близо 2 години баба ми бе "така", с майка ми и вуйчо ми съм се редувал, сменях памперси, храних я с лъжичка и я къпехме на стол обаче аз и майка ми...

После баща ми беше болен от рак, там няма да влизам в детайли.

Той почина началото на тази година, а баба ми година преди него!

...

Българските болници и лекари не се нуждаят от коментар. Срещнах няколко чудесни доктори (наистина изключителни), другото беше боклук!
цитирай
10. tit - Не чета за пръв път за тази...трагедия!
12.10.2011 00:21
Изтръпвам от ужас, защото вече цял месец никой не поставя диагноза на детето ми - дано ни пази Бог!
цитирай
11. vahisht - Също съм с Вас..
12.10.2011 08:38
и искрено се надявам виновните "лекари" да си получат заслуженото наказание според закона, за да НЕ СЕ ПОВТАРЯТ ТЕЗИ ТРАГЕДИИ - зачестили доста през последните години!!!
dorichela написа:
Дано истината излезе наяве и сгрешилите да понесат последствията от действията си! На вас само желая кураж и ви подкрепям...

Поздрави!!!
цитирай
12. yotovava - Продължавай да се бориш,
12.10.2011 09:15
крайно време е да се разбере, че няма ненаказано зло!
Валя
цитирай
13. pin777 - Понякога по време на война се сключва примирие !
12.10.2011 10:31
Тази обаче не от този тип.
Бъдете силни и непримирими !
Много хора Ви подкрепят, аз също съм един от тях !
цитирай
14. lateto - Не ги оставйте
12.10.2011 10:42
Трябва да продължите да се борите, крайно време е да има осъдени лекари за допуснати грешки.Иначе те ще продължават да "грешат" и да пращат пациентите си под земята.Ако не правосъдието, Бог ще ги накаже подобаващо.
цитирай
15. liliyanaandreeva - ТОВА НЕ Е ГАФ И ЛЕКАРСКА ГРЕШКА!
12.10.2011 11:31
ТОВА Е ЧОВЕШКО ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА!
цитирай
16. patzolino - Много е трудно да се коментира такава трагедия...
12.10.2011 12:52
Дори нямам сили да прочета целия материал. Малкото, което видях ми бе достатъчно. Знам, че това, което ще кажа, не е цивилизовано, но фактът, че не живеем в цивилизована страна, ме подтиква към такива помисли. Дали ако съдът не се произнесе с наказателна присъда, в което съм почти сигурен, едно добро продължение не би било саморазправата с тези "лекари"?
Моите съболезнования към семейството и пожелавам кураж и сили в борбата им с вятърните мелници на България...
цитирай
17. vedrina - !!!
12.10.2011 16:02
Sadba e...!!!
цитирай
18. kasnaprolet9999 - И преди съм ти писала и сега ще пов...
12.10.2011 21:58
И преди съм ти писала и сега ще повторя, че диезепана е причинил комата и впоследствие парализата на краката на това момиче. моят втори баща така го погубиха от бърза помощ. Разбрах впоследствие, че това е практика при тях да слагат диезепан при хора, които са на ръба. Баща ми беше болен от вирусно заболяване с висока температура и разстройство.През ноща, когато вдигнал високата температура от бърза помощ една млада лекарка рекла, че той си отива и му била диезепам. Това моята майка ми разказа, аз не живеех при тях. Мисля си, че и да бях там, това едва ли щях да го предотвратя, защото не знаех, че диезепама има такива страшни странични последствия. Гугнето го и вижте за какво иде реч. Моят втори баща изпадна в нещо като кома, но личните доктори го прегледаха и казаха, че ще се оправи, сърцето му било добре. Дойдоха по обяд, а той си отиде същият ден след 4 часа. Направо не ми се вярваше, че си отиде толкова бързо.
цитирай
19. zarumitu - Отново Ви благодаря приятели за ...
12.10.2011 22:10
Отново Ви благодаря приятели за подкрепата!Не веднъж споменавам,че има добри хора и Вашите коментари потвърждават моите думи.Вие не се подведохте на манипулациите на една журналистка,която е корумпирана и без всякакви скрупули оскверни паметта на Руми и още по вече очерни нашите съкрушени души от сполетялата ни загуба,с нейните твърдения.Вашата подкрепа ни дава сили не само да преодолеем мъката,но и да се борим за въстържествуване на истината.Трудно е,и то много.Случаят с Руми доказва,че в родината ни-Човешкият живот не струва нищо.Няма такава институция която да защити нашите права при подобви казуси.
dolsineq ме попита:Има ли някъкво развитие по случая?Не Снеже,няма.Окръжна прокуратура в Плевен все още бави тяхното становище и дефакто ние не можем да обжалваме.Полицията преключи следствието и каза,че за тях случая е разрешен,защото тройната експертиза е констатирала този път,че причина за смъртта е полиорганна недостатъчност.То бе обострен хепатит,после сърце,а сега това.За да се стигне до междонародния съд трябва да мине през всички институции в България.Все още Мед.одит-София не ни е пратил отговор със тяхното становище.Те само са информирали НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ- КОМИСИЯ ПО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ПРЕДСЕДАТЕЛ: Десислава Атанасова,ча са констатирани нарушения и по случая е образувано досъдебно производство. Но аз ще се боря до сетния си дъх и още веднъж Ви благодаря за подкрепата!!!
цитирай
20. zarumitu - 18. kasnaprolet9999
12.10.2011 22:17
Diazepam - Странични ефекти:".....забавяне на сърдечния ритъм, мускулна слабост, намаляване на броя на кръвните клетки, повишаване на стойностите на чернодробните ензими, потискане на дишането.... може да предизвика дори АПНЕЯ- липса на дишане, спиране на дишането. Изисква спешно прилагане на методи на изкуствено дишане – дишане уста в уста, обдишване с АМБУ-балон или апаратна вентилация на белите дробове."
цитирай
21. zarumitu - Тъй като в увода към интервюто пише, ...
12.10.2011 22:21
Тъй като в увода към интервюто пише,че в “ медиите се тиражира и друга версия, че момичето е постъпило в болницата с тежък хепатит, силно увредени органи и положителна проба за наличие на наркотици в организма й.“ Искам да изложа следното,че тази версия се разпространи в статията на Поля Томова и копи пейста на същата.Като опровержение на нейните твърдения ще ви помоля да прегледате този линк.В амбулаторния лист от спешното отделение се вижда,че Румяна няма никакви симптоми,които да налагат приемането и в болнично заведение,ако е имала някъкви симптоми от споменатите,то от иследванията щяха да са налични такива,но такива липсват.Следователно организма и е бил напълно здрав.Също така в епикризата няма посочена диагноза.В отделението на САРИЛ са се съмнявали за енцифалит,но скенер отхвърля съмненията,после се съмняват за хепатит „Ве“,но също отпада от направените серологични изледвания и които резултати също Ви посочвам.Убеден съм,че Поля Томова е взела пари за да напише подобна статия.Лекарите явно прикриват грешките си след като не свикаха национален консилиум или превеждането и в друго болнично заведение.Ако това се бе случило може би щеше да се види,че са увредили състоянието и със своята некомпетентност.Възможно е невро хирурга направил лумбалната пункция да е засегнал нерв и последствията да са фатални,на лице е парализа на долните крайници и няма друго обяснение.Не съм лекар и не зная точно как я увредиха,но Румяна потърси помощ от лекари с оплакване в слънчевия сплит и от направените иследвания констатираха гастрит и дуоденит.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.110641485668954.9078.100001693098132&type=3#!/photo.php?fbid=144606888939080&set=a.110641485668954.9078.100001693098132&type=3&theater
цитирай
22. stoineff - Велизаре,
13.10.2011 08:55
тежко е брат, но продължавай да се бориш. Ние ще помагаме както можем.
цитирай
23. анонимен - za vas mili roditeli
13.10.2011 09:50
tolkova mnogo ne6ta piasha za neq 4e bila kakvo li ne mili hora edno zdravo i karsivo dete,si otide ot lekarska gre6ka stiga.pogledete istinata i stiga mal4ahte sajalqvam samo 4e nikoga ve4e nikoga nqma da q vidq.pocivai v mir rumi.
цитирай
24. stinxx - Много тежко наистина, виждам много ...
14.10.2011 23:24
Много тежко наистина , виждам много си преживял даже незнам какво да ти напиша ... Продължавай да се бориш Приятелю друг изход няма !!!!
цитирай
25. bojo12345 - Подкрепям те и поздравявам за тази кауза!
15.10.2011 10:15
Днешната" система" на здравеопазване не опазва болните,поставя ги безизходно положение.Но някои лекари, които забогатяха доста за сметка на отнетото здраве ,
крайно време е да си получат възмездието!
цитирай
26. blagovestie - Геноцидът от страна на т.нар. здравна система в България трябва да спре!
15.10.2011 15:51
Не спирайте да търсите правдата. Тя е на ваша страна.
Съжалявам, че в случая цената е непоносима...
цитирай
27. ckarlet - Винаги, когато прочета и ред от т...
17.10.2011 19:18
Винаги, когато прочета и ред от твоите постинги за това очарователно дете, потръпвам...Моля се никой да не усети тази болка...
Искрено съжалявам, че и твоето семейство е приживяло всичко описано и показано! Всъщност тя никога няма да затихне... Моля се Бог да ви даде сили да продължите напред!
Приятелски те прегръщам!
цитирай
28. zarumitu - 27. ckarlet - Винаги, когато прочета и ред от т...
17.10.2011 21:35
Благодаря от все сърце за подкрепата,аз и мама също Ви прегръщаме!
Нека всички които ни подкрепят бъдат Благословени!
цитирай
29. vishnichka - Колкото и пъти да влезна в блога ти,
18.10.2011 19:25
не намирам думи да изразя съпричастността си към мъката ви! Подкрепям ви и аз!
цитирай
30. анонимен - дарк енджъл
25.11.2011 22:52
Нямам думи просто каквото и да кажа ще е недостатъчно.Това е наистина грозно от страна на тази така наречена журналистка да нарича Руми да е петни с тези противни думи както и вас като ви нарича по този начин.Мислех че журналистите от бтв за обективни че търсят истината че са честни но изгелжда съм сбъркала.Лекарите ще продължават да морят хората ще отказват да им оказват помощ ще са безразлични с това което стават ще са все толкова некадърни безхаберни жестоки към нас тъй като знаят че ще им се разминава само защото познават някого или имат репутация това трябва някакси да се промени лекарите най-накрая трябва да почнат да работят съвестно и да си поемат отговорнаста ако сбъркат с някое свое решение което са взели трябва ние нещо трябва да направим а не да блеем да осигурим някакво бъдеще на нашите деца този съдба зможе да се случи на всекиго от нас трябва да бъдем просто решителни сапричастни и толератни към чуждото нещастие а на да цъкаме в език в въкщи и да се възм,ущаваме докато всички ние народа не се обеденим няма нищо да се промени. Господине аз не ви познавам но въпреки това съм до вас напълно ви подкрепям и желая нещата да се наредят както трябва и най-накрая правосъдието да се въздете и виновниците да се получат за служеното ужасно мъчно и тъжно като виждам какво се случват с млади хора като руми.руми е била толкова нежна мила и невинна въобще не мога да побера в главата си как са я нарекли наркоманка.Това ми напомня как нарекоха убитото момиче Яна с какви ли не ужасни думи. просто нямам думи всичката тази помия която се излива върху жертивете.
цитирай
31. анонимен - Neka podkrepim Velizar i semeistvo! Pishete do slednite isnstituzii:
06.08.2012 19:43
Окръжна прокуратура – Плевен - op@pl.prb.bg,
Омбудсманът на Република България - priemna@ombudsman.bg
Прокуратурата на Република България - press@prb.bg

Izraziavam moiata suprichastnost kam semeistvoto na Rumy za neinia prejdevremenno prekasnatia zemen jivot; sram i gniav poradi nekompetentnostta i nai-veche bezdushieto na sashtestvata v choveshki vid kato “lekarite” Liubenova i Dimitrov (i vsichki ostanali ot tiahnata “poroda”); otvrashtenie ot tromavostta na systemata pri tarsene na otgovornost ot lekarskoto saslovie.



цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zarumitu
Категория: Новини
Прочетен: 790397
Постинги: 68
Коментари: 1031
Гласове: 11429
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930