Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2013 12:32 - Лютви Местан трябва да изгледа това!
Автор: zarumitu Категория: Новини   
Прочетен: 15008 Коментари: 19 Гласове:
45


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Новият председател на ДПС Лютви Местан ревностно защитава и оправдава действията на делегатите, нанесли побой над Октай Енимехмедов, след неуспешния опит за покушение срещу Ахмед Доган. Действията на делегатите били предизвикани от първопричината, "че с Г-н Доган се е случило най-лошото". Действали са вместо органите на реда и тяхното поведение е оправдано поради липса на такива органи. Но фактите са: Самите делегати твърдят, че са чули щракане при засичането на пистолета, следователно изстрел не е възпроизведен (версията да си мислят, че техният лидер е мъртъв - отпада). Похитителят е повален на пода и не оказва съпротива, следователно се  изключва възможността за употреба на физическо въздействие спрямо извършителя. Делегатите не са оторизирани и нямат правомощия за изпълнение на подобна функция за обезвреждане. Това си беше линч, провокиран от Гюнай Сефер. В държава, която е правова, линчуването не е оправдано и извършителите на подобен акт, трябва да понесат своята отговорност пред закона. Г-н Местан, неведнъж подчертавате, че г-н Доган е политик от Европейска величина. Но неговата личност, дали е по-популярна от тази на папа Йоан Павел II ? С неговия похитител Али Агджа, дали се отнесоха по същия начин? Също така да ви припомня събитията в Норвегия от 22 юли 2011г., когато Андерш Брайвик отне живота на 69 души на остров Ютьоя. Този масов убиец  никой не го докосна с пръст! Това, което извършиха  активистите делегати на ДПС, не е оправдано и следва да понесат своята отговорност и вина! Както Октай Енимехмедов ще отговаря пред закона за дейсвията си, така  и участниците в линча - извършители на този варварски акт, да бъдат равнопоставени пред закона!
Вижте как се обезврежда атентатор!
www.youtube.com/watch 


 



Гласувай:
45


Вълнообразно


1. tutankhamon661 - zarumitu
28.01.2013 13:04

При нас всичко е сбъркано.
Най-смешно/трагично е когато говорим за "гореща кръв" и по този начин опитваме да оправдаем селянията.


цитирай
2. karambol5 - Всъщност най- смешното е, че според ...
28.01.2013 13:23
Всъщност най- смешното е ,че според закона те не могат да бъдат съдени ,защото впреки ,че е бил обездвижен от човек от НСО , не са му били поставени белезници и той не е бил в състояние на ... не си спомням юридическия термин .. Та поради тази причина не носят съденба отговорност за действията си !
Втпреки , че на практика това , което напарвиха е линч в най-чист вид !!!
цитирай
3. karambol5 - И още нещо - в рамките на две минути в ...
28.01.2013 13:31
И още нещо - в рамките на две минути в клипа линейката пристига !
Служителите от охраната всички са върху атентатора / гледал съм и друг път това покушение / пресоналният гард на Рейгн ляга върху него и го пркрива с тялото си ,докато го вкарват за секунди в колата .
Питането ми към НСО е зашо не са си свършили работата и САМО ЕДИН от служителите е легнал върху Енимехмедов . Кой точно гои обучава и за какво им се плаща . Мога да продължа в този ред на мисли още доста ...
Но не е моя работа да казвам всичко това .Те и сами знаят какво не са направили .Питам ЗАЩО ?
цитирай
4. gabar4eto - zdr
28.01.2013 13:51
I az te podkrepqm sas dvete race -zashtoto tam sa sabrani ot kol i vaje
цитирай
5. zarumitu - Аз съм възмутен от лицемерието на ...
28.01.2013 14:54
Аз съм възмутен от лицемерието на една партия(ДПС), която претендира да е демократична! Зад чии интереси стои тя? Интереси, засягащи българската нация като цяло, или лични, на определен кръг от хора? Кой е Ахмед Доган? С какво е допринесъл за благополучието на българския народ?Колко струва на българския данъкоплатец? Какво разкри бившия директор на Националната служба за сигурност Димо Гяуров пред Нова телевизия. Гяуров подчерта," че за сигурността на Доган в последните години България е похарчила милиони. Охраната на Доган от страна на НСО струва около 2,5-3 млн. лева.Това продължава вече десетина години"! Нужно ли е това? Колко нуждаещи се болни деца има, на които държавата не може да осигури средства за лечение? Защо преди години Доган не се оттегли от политиката и да не ощетява държавата? Но след като има келепир, защо да го прави? Нали има "абдали" и "будали",които ще му плащат масрафа - Защо да не се възползва?
http://skandalno.net/%D1%82%D0%BE%D0%BF-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B8-%D0%B8-%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B2-%D1%81%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D1%85%D0%BC%D0%B5%D0%B4-%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%B0-21741
цитирай
6. zarumitu - Колко откровен е тук Доган! Как да не ...
28.01.2013 15:04
Колко откровен е тук Доган! Как да не рипнеш срещу такъв? Кои би търпял този балансьор да дърпа конците?
http://vbox7.com/play:efbb25e5&start=43&r=emb
цитирай
7. morko - Аз пък ви предлагам да си спомните ...
28.01.2013 17:16
Аз пък ви предлагам да си спомните как започнаха кланетата в Сърбия-от едно сбиване и убийство на сватба.Така ,че не смятайте кой колко ни струва,защо сега има хора ,които само за да си запазят властта са готови на всичко ,включително и да предизвикат етнически конфликти.Като гледам каква всенародна радост и веселие настана след опита за убийство,това хич няма да е трудно-вместо да хванем за гушите управляващите,те да ни насъскат да се избиваме един друг.
цитирай
8. vmir - Октай извърши СИМУЛАТИВЕН атентат над Доган.
28.01.2013 17:54
Някои симулират работа, други симулират загриженост или обич, трети симулират компетентност, много хора сумулират по нещо, за да преметнат другите заради някаква облага.

Октай симулира атентат, за да покаже отношението си. Не е честно да бъде наказван. Сганта, която го нападна, нямаше причина за жестокостта си, която демонстрира с единствената цел да засвидетелства верноподаничеството си. Ето защо, тази сган е опасна за обществото и правилното й място е в затвора.
цитирай
9. roy - От поведението на новия "п...
28.01.2013 18:35
От поведението на новия "председател" на ДПС както и на станишев и сие струи пезпардонна пошлост,лъжа и угодничество маскирано със зле зашита с бели конци "загриженост" за демокрацията и бедния народ.Това са отровители на българщината,смазващи усещането за гордост и самоуважение в обществото.Интересното е че ,тези хора когато бяха на власт някакси не изглеждаха толкова жалки,но сега се превръщат в смешници в политиката напомнящи ми за Жорж Ганчев.Въпреки че, Жорж ги превъзхожда многократно по достойнство и мъжество.
Това е една долнопропаднала сган, която ни трови и проваля всяко усилие на честните хора за просперитет.
цитирай
10. ruslana111 - Браво!
28.01.2013 19:01
Вие уцелихте 10-та с тази статия.Поздравления.
Искам да подчертая ,че който атакува пръв той печели.Лютви се надява май на това....Но къде е адвокатът на Октай...Тук вече може да си задаваме многобройни въпроси...И защо е служебен?
Тази башибозушка сган трябва да си намери мястото,но не в обществото а в някой турски зандан при мишките/както е бил затворен Петко войвода /
Лошото е,че "Кучетата си лаят ,а керванът си върви".
цитирай
11. hristo27 - Цирк, простотия, превишаване на ...
28.01.2013 19:12
Цирк, простотия, превишаване на правата - тази беше цената на "нападението" срещу Доган!
цитирай
12. dinkov - Динков
28.01.2013 20:05
Постингът ти е удачен, но сравненията не са много съвместими с "елита" на ДПС. Между другото аз имам приятели турчета и смея да твърдя, че са много свестни. Поначало нашите, българските турци са свестни. Употребявам нашите защото те са си наши. Те са български граждани точно толкова колкото и ние и за тях България е Родина точно толкова колкото и на нас. Лошото е, че т.н. "елит" на ДПС отдавна няма никакво отношение към правата и свободите, а само към тяхното потъпкване без значение дали се отнася за мюсюлмани или християни.
Ицко
цитирай
13. kostadin - агент Сава и агент Павел Хвани ед...
28.01.2013 20:42
агент Сава и агент Павел Хвани единия и удари другия
Местан е вного по агресивен и плъзгав в сравнение с подчиняващият се на команди от БКП
Интересно от къде се взеха толкова турци в Пазарджик-там имаше само цигани.А сега ги гледам наметнати с чаршафи ,като бедуини
цитирай
14. zarumitu - Пред закона всичси са равни!
28.01.2013 21:01
За правото имат значение само деянията т.е. външно обективараната човешка воля, правото не се интересува от емоциите на човека.
Правонарушението се разглежда в 2 аспекта – поведение, което е антипод на правомерно поведение (противообществено или противоправно деяние); правонарушението, като основание за юридическа отговорност.
Определение – правото е система от правни норми, установена и/или санкционирана от обществото чрез държавата, регулираща фактическите обществени отношения чрез предоставяне на субективни права и възлагане на юридически задължения на участниците в тях и гарантирана (защитена) чрез принуждаващата власт на държавата.
Когато говорим за принуда, осъществявана от държавата, трябва да се подчертае, че тя има субсидиален (подчинен) характер. Държавата се задейства само когато има виновно неправомерно действие. Самият факт, че правната норма е мащаб, ни принуждава да действаме съобразно нея.
Горепосочените характеристики се разкриват чрез позитивно правния метод.
цитирай
15. gosho568 - Вандалщина!
28.01.2013 23:45
Този "атентат", показа истинското лице на днешната политика...
цитирай
16. sophia11011 - България ще се оправи, когато бъ...
29.01.2013 01:11
България ще се оправи,когато българите спрем да се обясняваме на органите на реда,които така или иначе не служат на народа ,а на някои определени личности с цел лични интереси ,както и интереси на някои големи Държави,според мен Америка управлява политиката на България. Вместо да обясняваме и да се правим на големи европейци (защото на Европа не и пука за нас), да вземем да се спрем за малко,да се огледаме и да съберем всички сили и да си вземем държавата в наши ръце,че вече хора не останаха, децата са ни ограбени емоционално и духовно...Толкова съм бясна...
Октай,сега сме ние на ред!
цитирай
17. atila - Аман от тези господа/другари...
29.01.2013 09:23
Авторке, престани това ДПС комунистическо животно да го наричаш и ТИ господин. Този е другар, и като такъв би следвало да се отнася човек.
цитирай
18. sande - Другарят Доган Дръндарски е най-добре да се скрие в Дръндар, а още по-добре, да напусне България ...
29.01.2013 11:37
Защото е най-мразеният човек в България.

Защото е срам и позор за българската политика и управление;

Като се знае, че партиите в Бг са клонинги на БСП и се ръководят от кукловодии всичко е прогнило и разкапано, а ДПС е раково образувание, така се срива доверието на българите в институциите и политиката, смачква се всякакво национално самочувствие и национален дух. За международен авторитет да не говорим.

Поздрави на автора за достойния коментар и позицията му.
цитирай
19. zarumitu - ДС - Дела и документи - Досието на Ахмед Доган
29.01.2013 11:55
http://www.youtube.com/watch?v=XD5MsY7Ma-M
http://www.youtube.com/watch?v=11sJM8syGzs
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zarumitu
Категория: Новини
Прочетен: 794753
Постинги: 68
Коментари: 1031
Гласове: 11429
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930